• ČASOVNIK RC F1H- "URCA"

Elektronski časovnik omogoča natančno določanje prednastavljenih časov za vklop determe, kot tudi maksimalni in minimalni položaj servoročice.

Na modulu se nahaja 16 pozicijsko rotacijsko stikalo s katerim izbiramo željeni čas. Po vklopu napajanja se servo ročka postavi v maksimalno pozicijo, piskač vklop signalizira z piskom in naprava začne odštevati izbrani čas dokler se čas ne izteče. Po izteku časa se servo ročka postavi v minimalno pozicijo in z tem se aktivira determa. Servo ročka je v minimalnem položaju vse dokler reset tipke ni pritisnjena. Ves čas, ko je servo ročka v minimalnem položaju (aktivirana determa), nas modul opozarja tudi z akustičnimi piski, kar uporabniku omogoča enostavnejše iskanje modela, če se je slučajno zašel na kakšnem koruznem / pšeničnem polju. Z pritiskom na reset tipko se čas, ki se odšteva prenastavi na izbrano vrednost ter se ponovno začne odštevati. Reset tipko lahko pritisnemo koliko krat želimo. Vsakič ko se reset tipka pritisne nas naprava na to opozori z kratkim piskom

 


Set vsebuje: F1H modul, servomotor, 1s lipo, priključke za polnjenje LiPo baterije in slovenska navodila.


ČASOVNIK RC F1H- "URCA"

  • 49.90€

  • Brez DDV: 40.90€

Priporočamo

A1 NIMBUS

A1 NIMBUS

Prostoleteči model kategorije A1Model A1 Nimus set vsebuje:- izdelane sestavne dele,- krilo iz polne balze (Jedelsky profil) - prednji del trup iz lesa, zadnji del trupa iz  karbona..

35.90€ Brez DDV: 29.43€

CUMULUS A1

CUMULUS A1

CUMULUS A1Prostoleteči model Cumulus je primeren za vse modelarje začetnike, saj ima krila izdelana iz balze in reber (Jedelski profil) ter sestavljen trup. Model je namenjen za uvod v letalsko modela..

19.90€ Brez DDV: 16.31€

RA-2 F1H

RA-2 F1H

Model RA-2  je namenjen modelarjem, ki so že osvojili gradnjo modelov kot so Ponirek, Sojka, Sova ali Jiskra iz naše ponudbe oziroma za sestavljanje pod vodostvom izkušenega modelarja pri modelar..

34.90€ Brez DDV: 28.61€

CIRUS A1

CIRUS A1

Model Cirus je prostoleteči jadralni model, primeren za šolska tekmovanja. Cirus je  zahtevnejši model tekmovalne kategorije F1H (A-1) s krili rebraste konstrukcije.Set vsebuje:-lesene lasersko i..

17.50€ Brez DDV: 14.34€

LAHOR A1

LAHOR A1

Model Lahor  je prostoleteči jadralni model, primeren za šolska tekmovanja. Lahor je  preprost začetniški model, namenjen pridobivanju izkušenj potrebnih za gradnjo modelov  s krili reb..

9.90€ Brez DDV: 8.11€

Gumenjak U.S WARHAWK

Gumenjak U.S WARHAWK

Gumenjak U.S WARHAWK Komplet vsebuje: lasersko razrezane dele balze žico za podvozje, kolesa podvozja, predhodno natisnjene dele samolepilne prekrivne folije, komplet propelerja, gumico..

15.00€ Brez DDV: 12.30€

DIXI 2 -jadralec iz balze

DIXI 2 -jadralec iz balze

..

5.90€ Brez DDV: 4.84€

SNIFFI -jadralec iz balze

SNIFFI -jadralec iz balze

..

5.90€ Brez DDV: 4.84€

KOLIBRI -prosto leteči model

KOLIBRI -prosto leteči model

..

23.00€ Brez DDV: 18.85€

Mini Beta glider kit 700mm

Mini Beta glider kit 700mm

..

23.00€ Brez DDV: 18.85€